Okategoriserade

FÖRTIDSRÖSTNINGEN SLOG VÄL UT I ÖSTHAMMARS KOMMUN

Det visade sig vara bra att använda biblioteken som röstlokaler i valet. Många har sökt sig dit för att rösta .

Vi har många sommarboende i vår kommun , många pensionärer som stannar kvar länge under hösten. För dem har det varit utmärkt med förtidsröstningen. Själv tjänstgjorde jag som röstmottagare på kommunkontoret i Östhammar och där var det ibland långa köer till förtidsröstningen. Enda klagomålet från folk var att vi borde ha haft ännu fler öppethållandetider.Bibliotekarierna har berättat för mig att det kom folk hela tiden när biblioteket var öppet och ville rösta .Det är något vi får dra lärdom av till nästa val, tillgängligheten i både tid och rum är viktig för demokratin. 

Mohammad A. Sabur

Östhammar

Skriv en kommentar