Okategoriserade

Mycket välbesökt möte

Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-6Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-3Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-2Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-1Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotekJonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-5Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-6 Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-3 Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-2 Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-1 Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-5

Jonas Sjöstedt besökte Östhammar den 11 mars, här avtackas han av ordf Sabur, det var ett mycket välbesökt möte.

Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-6 Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-3  Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-0IMAG0183Jonas Sjöstedt på Östhammar bibliotek-7

 

Skriv en kommentar